maanantai 26. toukokuuta 2014

KESÄ

Pitkähköksi venähtänyt tauko kirjoittelussa ei tarkoita sitä, että olisin maannut raporankana rannalla käristelemässä itseäni. En ole tainnut rannalla käydä itseasiassa muutamaan vuoteen. Merivesi on aina liian kylmää uimiseen. Tämän ikäisenä sitä mieluummin lisää vaatetta, kuin vähentää, varsinkin ihmisten ilmoilla. Ei jaksa lotrata suojavoiteiden kanssa ja ilman niitä tulee melanooma sekä ryppyinen iho ennen aikojaan. Kun säätiedotuksissa viimeviikolla näytettiin punertavan kukertavaa sääkarttaa ja helleasteita, suustani pääsi "Tervetuloa melanooma!" Tytär mainitsi jotain pessimistin ykköspalkinnosta, jos sellaisia jaettaisiin.

Koko Suomi on hullaannuksissaan KESÄSTÄ! Onhan kesä ihan kiva juttu. Varsinkin jos joutuu tekemään helteessä töitä koko kesän, niin ah, kyllä tietää että on KESÄ. Voisin ehkä nimetä blogini uudelleen. Sarksasmi ja pessimismi rules for ever-blogi.

Joojoo, ei saa valittaa kun on kerrankin kesä ja kuuma. Saanpas. Henkilökohtaisesti en ole tehnyt tilausta helteistä, joten saan valittaa jos haluan. Olen vastarannankiiski, on tullut jo mainittua. Kun jokainen blogi tursuaa kauniita kuvia ja ylistys-sanoja kesästä, minulle iskee heti vastareaktio. Tekee NIIN mieli kirjoittaa kaikki huonot puolet kesästä ja liittää kuva kärähtäneestä ihosta sekä makkarasta. Kauhea ihminen.

Koirille ja muille karvaisille kavereille kesä ei myöskään ole kaikkein kivointa aikaa, ellei satu olemaan ilmalämpöpumppua (noup!) tai isoa pihaa josta löytyisi varjoisia paikkoja (noup!) tai uimarantaa näköetäisyydellä (edelleen noup!). Mummoille ja papparaisillekin pitäisi olla omat varjoisat paikat ja kahluualtaat.

Tiedän että teen nyt niin väärin kuin vain voin! Kesä on suomalaisille pyhä asia. Suurin osa suomalaisista odottaa kesää 9 kuukautta. Kun hyttyset viimein saapuvat, niin ah, elämä alkaa!

No tykkään minä kesästä. Varsinkin alkukesästä kun ilma tulvii ihania tuoksuja ja kaikki on niin vihreää ja kaunista. Kesäkukkia on kiva laitella. Ihmiset hymyilevät. Tehdään likkojen reissu Stand up keikalle (sen nyt voi tehdä muinakin vuodenaikoina, mutta meille tavaksi tullut kesäreissu). Iltatorille on aina kiva pistäytyä. Ei tarvitse pukea niin paljon päälle, kun lähtee ulos.

Hauskaa KESÄÄ kaikille!:)

2 kommenttia:

  1. Eikä tarvitse pukea riuhtovalle uhmaikäiselle niin paljon päälle, kun lähdetään ulos! Huraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Talvi varsinkin on tosi ärsyttävää aikaa uhmaikäisten kanssa ja sadehaalarikelit:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!:)