maanantai 12. toukokuuta 2014

ONNELLISTA ÄITIENPÄIVÄÄ!

On tällä hetkellä jäljellä noin 15 minuuttia:) En ole viikkoon ehtinyt kirjoitella yhtään mitään. Töitä, töitä. Eilinen lauantaikin meni suurimmaksi osaksi töissä, ja tänäänkin ollut ohjelmaa sen verran, että nyt vasta nappasin läppärin eteeni.

Äitienpäivä. On se vaan onnellinen asia, että saa viettää äitienpäivää, ja se päivä kun tulin äidiksi, oli elämäni onnellisin päivä! Kiitos Rakas tyttäreni, että olet olemassa <3

Hän jo eilen pöllähti kauppareissulta kotiin kukkapuskan kanssa ja tippahan siinä silmäkulmasta vierähti. Vaikka sanon jokaisena äitienpäivänä, että mitään ei tarvitse ostaa, niin jotain nämä tyypit on aina hommanneet. Nykyään tytär hommaa lahjansa itse, mutta kun hän oli pienempi niin mies tietenkin toimi lahjan ja kakun hankkijana. Se perinne tosin näyttää jatkuvan edelleen. Tänään Maisakoiraneiti retuutteli minulle kosteahkon kirjekuoren, ja vaikka tytär oli siihen hyvää äitienpäivää kirjoittanut, niin mieheltä se kuitenkin oli. Hän myöskin otti varmanpäälle kukkien kanssa tänä vuonna, koska sain jo vapuksi kolme ruukkuruusua. Oli työreissulla poikennut Hong Kongissa. Nummelassa siis.

Paras lahja kaikista on kuitenkin se, että tytär tykkää äidistään vaikka otankin kuulemma välillä päähän. Raskaasti.



Toivottavasti kaikilla äideillä oli ruusuntuoksuinen päivä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)