tiistai 22. huhtikuuta 2014

Taas kerran kiviä!

Kävimme lauantaina Varisniemessä ihailemassa Hangon kauniita maisemia ja minä pääsin kiviparatiisiin. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, en ole koskaan aikaisemmin käynyt Varisniemessä, vaikka melkein koko ikäni olen Hangossa asunut. En ole käynyt myöskään ikinä Russarön majakkasaarella. Jos sen reissun saisin vaikka tänä kesänä tehtyä. Tämä on se suutarin lapset ja kengät juttu varmaankin.

Kuten olen aikaisemminkin maininnut, rakastan kiviä. Kun sisareni kertoi, että Varisniemestä löytyy ranta jossa on suunnattomat määrät kauniita kiviä, nappasin reissuun mukaan sankkoja. Saalis oli kolme sankollista kauniin värisiä ja muotoisia kiviä takapihan kivikukkapenkkiin. Ei tarvitse muuten kastella, eivätkä kärsi paahteesta. Laitan penkkiin ruukuissa olevia kesäkukkia, joten takapiha ei ole ihan pelkkää kivierämaata kuitenkaan. Kukat ja kivet ovat kaunis yhdistelmä. Me like.


Pienoista valinnan vaikeutta:)


6 kommenttia:

  1. Heippa. Pakko kysäistä sinulta, että oletko siirtymässä casaan? Vai kävikö sinulle samoin, kun minulle, että ilmoittivat valinnasta ja sitten peruivat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Olin siirtymässä Casaan, mutta peruin sen homman itse. Tuntui väärältä paikalta minun blogilleni kuitenkin. Sain myöskin pienoisen varoituksen siihen samaan syssyyn, että bloggaajat eivät ole olleet oikein tyytyväisiä Casaan ja kannattaa olla varovainen sen kanssa. Joten ehkä oli ihan hyvä juttu, että peruivat kohdallasi:)

      Poista
  2. Olin itse ihan tietämätön noista Casan "kohuista". Googletuksen jälkeen vasta selvisi, että siellä tosiaan oli ollut jotakin ongelmia. Iloitsin ensin kovasti valinnasta ja, kun sitten peruivat yhteistyösopimuksen hyväksymisen jälkeen niin jäi todella huono fiilis koko hommasta. Mietin tuossa vain kuinka moni sai sen saman sähköpostin kanssani vai olinko ainoa. Aikamoiset kootut selitykset sieltä tuli ja en todellakaan ihmettele niiden huonoa mainetta enää. Ihmettelen myös miten keskustelupalstalla käydyt keskustelut casasta poistetaan heti? Tämäkin huomio googletuksen kautta. Mietin itsekin tuota siirtoa vuodatuksesta tänne. Jos saisi kaikki postaukset mukaan niin siirto olisi niin kivuton..nyt on vuosia tehnyt hommaa vuodatuksen puolella niin sitä kuvaa ja tekstiä on kertynyt niin paljon, että tyhjät arkistot kauhistuttavat. Hyvää kevättä sinulle ja kesän odotusta ja tule joskus vierailulle vuodatuksen puolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaan tosi hienosti käyttää kommenttiboxia:) En valinnut vastaa kohtaa, vaan laitoin uuden kommentin, kun vastasin sinulle. Voi hyvänen aika!:)

      Poista
  3. Niin olin minäkin tietämätön, mutta kun mainitsin siirrosta blogissani (onneksi) niin ystävällisesti varoiteltiin. Olin myös ihan innoissani ensin, tietysti. Onkohan Casa saanut niin paljon huonoa mainosta, että eivät siksi ottaneetkaan uusia bloggaajia? Mahdollista. Mietin kauan siirtymistä Bloggeriin, koska tämä vaikuttaa ainakin ensisilmäyksellä tosi sekavalta. Ja onkin joissain asioissa. Etsin kirjaimellisesti viikon miten poistan Google+ kommentit käytöstä:) Jos siirryt Bloggeriin, niin kannattaa lukea mielipiteitä Google+ profiilista, ennen kuin otat sen käyttöön. Ei ole pakollinen, voit käyttää Blogger-profiilia. Google+:aa verrataan syöpään, soluttautuu kaikkialle. En tiedä miten saat, tai saako yleensä vanhan blogin jutut siirrettyä toiseen? Itse laitoin Vuodatukseen linkin uuteen blogiini. Tykkään kyllä Bloggerista, en vaihtaisi enää Vuodatukseen. Olen bloggaillut vasta niin vähän aikaa, että julkaisuja ei vielä hirveästi ole. Kävin kurkkaamassa blogiisi. Suloinen!:)

    VastaaPoista
  4. Tuonne täytyy päästä kiviä hakemaan. Ah tässä kaikessa pääsiäis, vappu humussa unohdin täysin tuon google+ asian, että lupailin sinua auttaa. Ei ollut tarkoitus olla tökerö <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!:)